Stugan

En toppmodern fjällstuga med alla bekvämligheter och med genuin känsla som det ska vara när det är "på riktigt". Invändigt ljust och luftigt med gott om plats för 2-3 familjer att sova, äta, umgås och njuta av fjällvidderna. Rejäla materialval och charmig stil med detaljer från fjällen skapar en varm och mysig atmosfär. Kaminen i storstugan inbjuder till mysiga braskvällar eller bara en sprakande brasa till frukosten. Avsluta gärna dagen med en bastu och passa på att sänka pulsen ett par slag extra när ni från bastun blickar ut över Rödfjället, myskoxarnas hemvist i det vilda.

Stugan ligger i området Fjällripan på 810 meters höjd i en underbar sydsluttning, 400 meter norr om anrika Hotell Tänndalen. Utanför stugknuten passerar Nordic Ski-spåren, ett 30 mil långt sammanhängande längdskidssystem med daglig preparering av spåren. Närmaste spåret är upplyst och tillsammans med stugans vallabod ger det idealiska förutsättningar för längdskidåkning. Längdskidsäsongen varar vanligtvis från mitten av november till slutet av april.

Karta över området och stugans läge

Vårt mål är att det inte ska fattas något för att göra Er nästa fjällsemester till den bästa hittills, och med er hjälp gör vi det till en återkommande vana. Välkommen till oss!

Planlösning

Fakta:

Storlek: 120 kvm (16 kvm loft)
Bäddar: 10+1 (3 sovrum + loft)
Toaletter: 2 st
Dusch: 2 st
Bastu: Ja, med fjällutsikt
Kamin: Ja, i storstugan
TV: 2 st, storstuga & loft med parabolutbud

Kök:

- Köksbord med 10 stolar, extra skiva
- Fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, micro & varmluftsugn, kaffebryggare, vattenkokare m.m.

Övrigt:

- Vallabod för längdskidåkaren
- Flertal uttag för motorvärmare
- Låsbart skidförråd
- Tvättmaskin & torkskåp
- Trådlöst internet
- Husdjurs- och rökfri
- Stor altan i söderläge, perfekt för solig afterski