Vägen till TrollbäckenTips: Klicka på "Satellit" för se mer detaljer samt hur vägen går från RV84 och upp till stugan.

Vägbeskrivning
Ta sikte mot Funäsdalen (vi rekommenderar riksväg 84 via Orsa och Sveg om ni kommer söderifrån vintertid då den är bättre underhållen och bredare), passera genom Funäsdalen och fortsätt vidare mot Norge. Efter Funäsdalen kommer en ganska låg och kraftig stigning och därefter lite utför ner mot Tänndalen och Tänndalssjön.

Passera "Bybua" (lokal kiosk i Tänndalen) och fortsätt vidare mot Hotell Tänndalen. Framme vid hotellet tar ni av till höger och åker rakt uppför backen mot "Fjällsätern". Fortsätt rakt uppför, till höger om postlådorna (in på "privat väg") och vidare upp där det planar ut (blå containern på höger sida). Nu är ni på rätt väg, bara lite höjdmeter kvar..

Efter den blå containern tar ni första till vänster och håller lämplig fart (läs: "Ligg på lite så går det lättare uppför backen, men håll koll för mötande bilar") uppför första backen och fortsätt vidare förbi elljuspåren som korsar vägen. Efter spåren, åk ytterligare 50 meter framåt, så ligger huset på vänster sida. Nr 93 på gaveln.

Välkommen till Trollbäcken!

Ett tips är att ha bra skor och kläder tillgängligt när ni anländer. Snöfall tilllsammans med lite vind kan snabbt göra att det driver igen på uppfarten till huset. Vi försöker att säkra att det är grovskottat innan ankomst men vädret är ibland svårt att förutspå. Spade och snöskjuta finns i skidförrådet på trappen.